Welkom bij Agency Life

Een sterke reeks over het runnen van een agency, creatief bureau of digital studio.

In Agency Life – The Young Ones trakteren we je op een inspirerende reeks waarin jonge Belgische en Nederlandse agencytalenten getuigen over hoe ze hun onderneming naar de top leiden.

Van groeipijnen tot prijszetting: het resultaat ontdek je in een reeks video’s, artikels en checklists. Wil je niets missen? Teken dan hier in op de Agency Life-nieuwsbrief.

The Young Ones

E01: Hoe selecteer je klanten?

Wat zijn jouw voorwaarden voor een samenwerking? En durf je weleens een klant of een project te weigeren? Jonas De Wit volgt alvast een eigenzinnige methode: “Wij kiezen volgens fun, fame, fortune, future & friends.”

E01: Hoe selecteer je klanten?

Agency Life BE NL The Young Ones S01 E01 Thumbnail

E02: Onder de marktprijs, of net niet?

Money time. In deze aflevering bekijken we hoe jonge agencies omgaan met prijszetting, duiken we financiële valkuilen in en komen daar met expertenadvies opnieuw uit. Een van onze Young Ones heeft alvast geen moeite met onder de marktprijs te gaan.

E02: Onder de marktprijs, of net niet?

Agency Life BE NL The Young Ones S01 E02 Thumbnail

E03: Hoe belangrijk is onafhankelijkheid?

Kies jij voor het comfort en de voordelen van een grotere groep, of wandel je solo op de weg naar succes? In deze aflevering kom je te weten hoe waardevol onafhankelijkheid is als agency.

E03: Hoe belangrijk is onafhankelijkheid?

Agency Life BE NL The Young Ones S01 E03 Thumbnail

E04: Is groeien een must?

“Wij willen niet groter worden dan 15 man”. Deze boude uitspraak van Alonzo Euphrosina was het startschot van een vurig debat tussen The Young Ones. Ga je voor ongebreidelde groei, of hou je je team klein?

E04: Is groeien een must?

Agency Life BE NL The Young Ones S01 E04 Thumbnail

E05: Hoe vermijd je chaos?

Help, mijn agency barst uit zijn voegen! Kies je beter voor een externe partij om je processen te structureren, of kan je op eigen houtje voor werkbare groei zorgen? We schotelden de vraag voor aan onze agencytalenten.

E05: Hoe vermijd je chaos?

Agency Life BE NL The Young Ones S01 E05 Thumbnail
Group Picture
Group Picture

Ontvang tweewekelijks elke maandag een nieuwe aflevering in je mailbox: