CEO Better Minds at Work

Elke Geraerts

WS21 Timetable Elke

De mentale reset

2020 en 2021 vormden een van de grootste veerkrachtsexperimenten in ons leven. Wat als we deze crisis omarmen als een kans voor echte transformatie? Wat als we onze gewoonten resetten, zodat we uitdagingen sterker tegemoet kunnen treden dan ooit tevoren? Wat als we dit momentum aangrijpen als een voorsprong voor onszelf, onze teams en onze organisaties?

Elke Geraerts is CEO bij het internationale consultancybedrijf Better Minds at Work. Ze is doctor in de psychologie en bekleedde academische posities aan de universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam, en schreef de bestsellers 'Mentaal Kapitaal' en 'Authentieke Intelligentie'.

In deze talk inspireert Elke je met inzichten die je nodig hebt om je voor te bereiden op een post-pandemisch tijdperk. Ze laat je zien hoe hybride werk én leven je tegelijkertijd meer productiviteit, energie en innerlijke rust kunnen opleveren. Ze neemt de tijd om samen met je na te denken over hoe deze hybride context de veerkracht van jezelf, je teams en je bedrijf versterkt. En bovendien deelt ze haar ideeën over wat je precies kunt doen om (zelf)leiderschap te bevorderen, verbinding binnen je team te stimuleren, te focussen op wat echt belangrijk is, en de juiste toekomstbestendige akkoorden te raken.

Elke stond al op podia in Kyoto, Kaapstad, Dubai, Lima en San Francisco en gaf tijdens de pandemie begeesterende webinars voor bedrijven op alle continenten. Haar advies is telkens een sterke combo van wetenschap en boeiende verhalen uit de praktijk. Een must!