Project planning software

Projecten plannen op tijd en binnen budget

 • Deadlines en budgetten respecteren met project management software
 • De workload van je werknemers optimaliseren
 • De status van een project online laten opvolgen door klanten
 • Facturen versturen op basis van budget of tijdregistratie

Werk je alleen of in team aan een project? Met de project planning sofware zorg je ervoor dat je een project overzichtelijk onderverdeelt in milestones, taken en meetings. De ingebouwde projectplanning tool garandeert een optimaal gebruik van de workload en respecteert deadlines en budgetten.

Projecten plannen op tijd en binnen budget

Projecten beheren
 • Beheer je contacten

  Beheer je contacten snel en efficiënt. Link hen aan een bedrijf en ken hen een functie toe. Voeg een bestaande contactenlijst aan Teamleader toe via CSV-import of de API. Voer je het btw-nummer van een bedrijf in? Dan haalt Teamleader automatisch de beschikbare bedrijfsgegevens op. En bevindt het bedrijf zich in de databank van Trends Top? Dan gebruik je ook die beschikbare financiële gegevens in Teamleader.

 • Actieoverzicht per klant

  Via een chronologisch actieoverzicht volg je welke collega contact had met een bedrijf. En met wie, wanneer en hoe. Teamleader houdt een overzicht bij van telefoongesprekken, e-mails, meetings en facturen. Alle informatie staat per klant gebundeld. Zodat jij en je collega’s gemakkelijk op de hoogte blijven van alle communicatie met de klant.

 • Eenvoudige klantensegmentatie

  Orden je klantenbestand door het efficiënt te segmenteren. Je deelt je klanten op volgens sector, provincie of postcode. Of je wijst hen tags toe. Met labels als ‘klant’, ‘leverancier’ of ‘medewerker’ maak je gemakkelijk het onderscheid tussen klanten en andere contacten.