Project management software

Projecten plannen op tijd en binnen budget

 • Deadlines en budgetten respecteren met project management software
 • De workload van je werknemers optimaliseren
 • De status van een project online laten opvolgen door klanten
 • Facturen versturen op basis van budget of tijdregistratie

Werk je alleen of in team aan een project? Met de project management software zorg je ervoor dat je een project overzichtelijk onderverdeelt in milestones, taken en meetings. De ingebouwde projectplanning tool garandeert een optimaal gebruik van de workload en respecteert deadlines en budgetten.

Projecten plannen op tijd en binnen budget

Projecten beheren
 • Start een nieuw project

  Geef een nieuw project een naam en startdatum. Ken het verschillende fases of milestones toe en zorg voor een vlotte opstart van je project. Teamleader volgt het gebruik van je budget op voor elke fase van een project. Factureer op basis van budget of tijdsregistratie. Definieer verschillende uurtarieven voor één project. Maak een rapport met een overzicht van het geleverde werk.

 • Beheer al je projecten

  Het onderdeel ‘Projecten’ geeft je een volledig overzicht van alle actieve projecten en de taken die eraan verbonden zijn. In de ‘Projectplanning’ feature krijg je vat op je schema en volg je de vooruitgang van elk team op.

Werner F Hahn
Werner F Hahn

Werner - Verkaufstrainer & Fachbuchautor

Mit wenigen Mausklicks lege ich neue Kunden an und verwalte sie. Bei Mails oder Anrufen habe ich alle wichtigen Informationen für jeden Kontakt gleich im Blick.
 • Projecten plannen

  De projectmanagement module is ideaal voor de verantwoordelijkheden van een projectmanager: je kunt de agenda’s van je collega’s op hetzelfde moment checken en plannen. Ook ken je taken toe aan projectleden. Volg daarnaast welke actieve projecten extra aandacht vergen en welke daarvan op schema zitten. Krijg een overzicht van de werkdruk van je teamleden en verlicht de werkdruk van projecten door taken te verslepen.

 • Werk samen (met je team en je klanten)

  Definieer verschillende uurtarieven binnen hetzelfde project. Wijs een taak of project toe aan medewerkers. Stuur handig berichten via Teamleader en zorg ervoor dat je op dezelfde golflengte zit. Werk beter met je klant samen met het Projectcloud-platform en laat hen de status van een project opvolgen. Klanten kunnen ook geplande meetings raadplegen of je werknemers contacteren.

Andere software werkt prima samen met Teamleader.

Nooit meer knippen en plakken: Teamleader werkt samen met 200+ apps en programma’s die jouw bedrijf waarschijnlijk al gebruikt.

line decoration
line decoration line decoration line decorationintegrations logo integrations logo integrations logo
 • Een piekfijne agenda

  Mis nooit meer een afspraak of deadline dankzij een perfecte up-to-date agenda.

 • Centrale communicatie

  Houd inkomende en uitgaande e-mails, telefoontjes en andere communicatie nauwgezet bij.

 • Koppel je boekhouding

  Link Teamleader aan je boekhouding en volg facturen gemakkelijk op - of stuur ze meteen naar je boekhouder.

line decoration line decorationintegrations logo integrations logo
line decoration line decoration line decorationintegrations logo integrations logo
integrations
integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo