CRM-systeem


Schep vertrouwen. Verkoop meer . Word sneller betaald.

Met uitstekende service win je niet alleen klanten, je houdt ze ook langer. CRM (Customer Relationship Management) van Teamleader is dé tool om je database eenvoudig te beheren en vlotte opvolging te verzekeren, vanaf het allereerste contactmoment tot lang na verkoop. Betaalbaar, tijdbesparend en gebouwd op maat van kmo's.

Schep vertrouwen. Verkoop meer . Word sneller betaald.

CRM NL
 • Eén plaats voor al je contacten

  Beheer al je contacten via één digitale database die makkelijk toegankelijk is voor jou en je collega's. Voeg klantgegevens snel en automatisch toe, en win tijd door gegevens niet meer manueel te moeten invoeren.

 • Je geschiedenis in één klik

  Leer je klanten écht kennen: bekijk je communicatiegeschiedenis en pik moeiteloos in op elke conversatie. Je schept vertrouwen, stimuleert je verkoopcijfers en bespaart tijd die je anders verspilt aan een zoektocht tussen e-mails en documenten.

 • Afspraken, taken en calls in één gedeelde kalender

  Gebruik een handige kalender om je werk te organiseren. Plan taken, vergaderingen en telefoontjes in voor jezelf en je collega’s en hou de tijd die je spendeert moeiteloos bij met behulp van tijdregistratie. Deel je agenda om inzicht in elkaars planning te krijgen en synchroniseer je kalender moeiteloos met Google Calendar, Office 365 of iCloud.

Partners for design
Partners for design

Jonas - Partners for design

Teamleader centraliseert onze administratie, en maakt ze toegankelijk voor iedereen, op elk moment of apparaat.
 • Digitale offertes in je huisstijl

  Verzend professionele offertes, voorzien van je eigen branding. Sluit sneller deals door offertes online te verzenden en te laten goedkeuren: je ontvangt een notificatie zodra een potentiële klant je offerte bekijkt of aanvaardt.

 • Perfecte opvolging van je sales

  Maximaliseer je verkoopcijfers door elke deal nauwgezet op te volgen, van het eerste contact tot de laatste factuur. Teamleader vertelt je precies wanneer je actie moet ondernemen, zodat je nog sneller deals sluit.

 • Slimme inzichten en bruikbare statistieken

  Bekijk concrete statistieken van je verkoopresultaten. Krijg een overzicht van je omzet en het totale bedrag van openstaande facturen. Hou bij hoe je presteert, stel targets in en onderneem de juiste acties om je verkoopproces elke dag bij te schaven.

Andere software werkt prima samen met Teamleader.

Gedaan met knippen en plakken: Teamleader is compatibel met 200+ apps en programma’s die jouw bedrijf waarschijnlijk al gebruikt.

line decoration
line decoration line decoration line decorationintegrations logo integrations logo integrations logo
line decoration line decorationintegrations logo integrations logo
line decoration line decoration line decorationintegrations logo integrations logo
integrations
integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo