11/03/2020 | Leestijd 1 minuut

Work Smarter: corona-uitstel, maar geen afstel

WS BE 20 Blog Header3

Het is zo ver: corona heeft nu ook ons Work Smarter event te pakken. Het virus, en het bijhorende advies van de overheid rond grote indoor evenementen, heeft ervoor gezorgd dat Work Smarter op 7 mei in Gent niet kan doorgaan.

Jammer. Want wij hadden ontzettend veel zin in deze 5e editie. Maar niet getreurd: corona-uitstel is geen afstel. Wat moet je weten?

  • Een jaar zonder Work Smarter? Nee, dat zien we niet zitten. We beslisten daarom om Work Smarter te verhuizen naar het najaar. We finaliseren eerstdaags de datum en zullen die zo snel mogelijk communiceren.
  • Wees gerust. We zorgen zeker opnieuw voor een topevent: meer dan 20 interessante sprekers op 5 podia, 30 partners, uitgebreide netwerkmogelijkheden en een aantal verrassende aankondigingen. Wij kunnen bijna niet wachten.
  • Het advies van de overheid was niet de enige reden om Work Smarter uit te stellen. Het welzijn van onze deelnemers, sprekers, collega’s en partners staat voorop. Ondanks onze vele inspanningen was het niet meer mogelijk om dit te garanderen. En dan nemen we natuurlijk onze verantwoordelijkheid.

Zo, dat was het voor nu. Onthou dat corona-uitstel geen afstel is. Geef ons even de tijd om ons nieuwe plan te finaliseren. Ons eventteam is alvast druk in de weer. We zijn er in no time terug met alle info.

Lees meer

Work Smarter