12/12/2015 | Leestijd 1 minuut

Time management: mensen, motieven & moderne tools

Time management mensen motieven moderne tools nl

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een efficiënte tijdsbesteding is voor jouw onderneming. Daarom schreven we een ebook met praktische en strategische tips voor meer productiviteit en verhoogde efficiëntie.

Time is the scarcest resource of managers. If it is not managed, nothing else can be managed.” - Peter Drucker

Time management, het vermogen om tijd efficiënt en productief te gebruiken, is een universele en veelbesproken kwestie. Hoewel de definitie ervan eenvoudig is, blijkt het in de praktijk namelijk al te vaak moeilijk om consequent bezig te zijn met de taken die we belangrijk achten.

Act smarter, think smarter, work smarter

Is time management ook in jouw bedrijf een heikel thema? Dat kan aan verschillende dingen liggen. Eerst en vooral moet je te rade gaan bij jezelf: hoe goed kan jij plannen, bijzaken van hoofdzaken onderscheiden, prioriteiten stellen, en uiteindelijk de gekozen taak in een rechte lijn tot één goed einde brengen?

Eens aparte taken slim worden aangepakt, loont het vervolgens de moeite om de lange termijn te bekijken. Elke medewerker is immers afhankelijk van de structuren van zijn onderneming.

Raken zorgvuldig opgestelde to-dolijstjes toch niet af en worden projecten op de lange baan geschoven? Lijkt de klok nog steeds sneller te tikken dan jouw onderneming aan kan? Misschien moet je dan eens een kijkje nemen naar de middelen waarmee je werkt. Zijn die wel aangepast aan de vereisten van een moderne onderneming?

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een efficiënte tijdsbesteding is voor jouw onderneming. Daarom schreven we een ebook met praktische en strategische tips waarmee je het beste haalt uit je dag: meer productiviteit en verhoogde efficiëntie.

Doe er je voordeel mee, en deel het gerust met vrienden, volgers en collega’s.

Veel leesplezier!

{{cta('07d164c7-2a37-4e6a-a96e-6f6218bfbf39')}}