Blog4 Customer Data Fingertips Header 1

Wil je een groeiende onderneming met tevreden klanten en toch ook tijd én geld besparen? Teamleader is de tool die je zoekt.

Beheer al je contactgegevens op één plek

Beheer al je contacten snel en efficiënt en link ze aan de juiste bedrijven. Je hebt enkel een internetverbinding nodig om alle informatie in realtime te bekijken en bewerken. Voer het BTW-nummer in van een bedrijf en Teamleader haalt automatisch alle contactinformatie op. Heb je al een klantenbestand? Importeer al je huidige data dan makkelijk via een Excel- of CSV-bestand.

Teamleader - CRM - contactgegevens

{{cta('74f02566-b073-4d6e-add3-6b0606b348cd')}}

Volg leads doorheen de volledige verkoopcyclus

Van het kwalificatiegesprek tot het moment dat je de eerste factuur verzendt: volg al je leads op doorheen het verkoopproces. Met een gedetailleerd en chronologisch overzicht van de vooruitgang bij elke verkoop zit je op de goede weg om een verkoop succesvol af te sluiten.

  • Verzamel leadgegevens met contactformulieren op je website. Gebruik onze integraties met Web2Leads om de data automatisch aan je database toe te voegen
  • Hou een overzicht van alle communicatie met contacten of bedrijven en track e-mails in Teamleader
  • Zie alle telefoontjes, meetings, taken en deals en link ze met contacten en bedrijven
  • Gebruik dealfases om elk stadium van het verkoopproces op te volgen en maak je eigen opvolgacties en segmenten aan
  • Verzend relevante nieuwsbrieven of gepersonaliseerde aanbiedingen met behulp van onze integratie met MailChimp en Campaign Monitor.

Teamleader - CRM - deals

Personaliseer je communicatie

Segmenteer je contacten met tags en custom fields voor doelgerichte e-mailcampagnes en gepersonaliseerde communicatie.

  • Tags: labels waarmee je bepaalde eigenschappen aan contacten of bedrijven kan toevoegen, zoals ‘lead’ of ‘leverancier’. Wanneer je een segment aanmaakt, kan je filteren op basis van je eigen tags.
  • Custom fields: velden met extra informatie die beschikbaar zijn voor contacten, bedrijven, deals, projecten, taken en zelfs facturen. Teamleader heeft enkele standaardvelden, maar je kan er gerust ook zelf aanmaken. Waarom geen veld voor ‘dealwaarde’ om leads met een veelbelovende opbrengst te segmenteren?
  • Segmenten: groepeer contacten op basis van gemeenschappelijke eigenschappen (zoals taal of sector) of op basis van de informatie die je aanbrengt via custom fields en tags om verschillende data te combineren. Segmenteer bijvoorbeeld de contacten waar je drie maand geleden voor het laatst contact mee had om een opvolgactie op poten te zetten.

Verbeter je efficiëntie

Met Teamleader's CRM-systeem kan je jouw tijd registreren. Zo krijg je meer inzicht in het geleverde werk en hoeveel tijd het kostte om elk telefoontje, elke taak en meeting af te werken. Als je ook de facturatiemodule gebruikt, kan je de geregistreerde tijd automatisch aan je klant doorfactureren.

En tijdsregistratie is niet het enige wat je helpt om efficiënter te werken. Centraliseer alle communicatie en zorg voor een gestructureerd systeem om klantgegevens te beheren.

Integreren met je favoriete software

Ontdek meer dan honderd integraties op onze Marketplace. Verbind en activeer je volledige werkomgeving: van boekhoudsoftware naar online betaalmethodes - je kan al je favoriete apps met Teamleader integreren.

Wil je nog meer informatie over CRM? Op deze pagina ontdek je alles wat je over CRM moet weten.

{{cta('c08ab7db-acc6-4803-8ba6-19e39a0638b0')}}