Nieuw op de Marketplace: Billit!

Efficiënter werken, lijkt dat je wat? Ons alvast wel. Vanaf nu hoef je je facturen slechts op één plek te beheren - Teamleader en Billit zorgen voor de rest!

Met de nieuwe integratie tussen Teamleader en Billit synchroniseer je automatisch je facturen tussen beide platformen. Op die manier worden alle facturen meteen beschikbaar voor je boekhouder. Klantgegevens worden automatisch gesynchroniseerd, en met de betalingscontrole van Billit worden je facturen voortaan direct opgevolgd. Een tweezijdige integratie, dus.

Zo win je niet alleen tijd voor jezelf en je onderneming, maar betrek je ook meteen je boekhouder.

Wat is Billit?

Billit is de digitale brug tussen ondernemer en boekhouder - noem het gerust je digitale assistent. De tool maakt gebruik van de e-factuur voor zowel je inkomende als je uitgaande facturen, die vervolgens rechtstreeks geïmplementeerd worden in de boekhoudsoftware van je boekhouder.

CODA-bestanden

Via de bank kun je CODA-bestanden opvragen. Die bevatten betalingsinformatie van je bankrekening. In Billit lees je deze bestanden in waardoor betaalde facturen automatisch de status ‘Betaald’ krijgen. En dankzij de integratie wordt deze informatie direct doorgespeeld naar je Teamleader-account. Geen tijdverlies door telkens je bankrekening te controleren!

Elektronisch factureren

Factureer je naar de overheid? Dan heb je vast al gehoord van de UBL-standaard. Billit werkt al sinds 2013 samen met de overheid om e-facturen te ondersteunen. Dankzij de koppeling worden je Teamleader-facturen omgezet naar de juiste standaard zodat je boekhouder ze kan importeren in compatibele boekhoudsoftware.

Wat zeggen onze klanten?

"Dankzij de snelle & vlotte integratie met Teamleader en Billit kan ik steeds in een oogopslag zien wat er buiten gaat en wat er binnenkomt. Niet alleen als ondernemer is dit tijdswinst, ook onze boekhouder wint erbij. Een win-winsituatie dus!"

Wannes Vanspranghe & Thijs Morlion, CEO & COO Around.media

"Ik gebruikte reeds Teamleader voor ik Billit leerde kennen en ik dacht dat ik al mijn klanten, leveranciers en facturen manueel moest dupliceren. Iedere aanpassing die ik in Billit doe, is automatisch ook zichtbaar in Teamleader en vice versa. Ik ben geen IT-specialist, maar toch was de koppeling heel eenvoudig om op te zetten. Geweldig om nu wekelijks zoveel tijd te besparen!"

Stijn D'hondt, zaakvoerder Pinscher

"Administratief werk zie ik als tijdsverlies. Dankzij de gemakkelijke koppeling tussen Billit & Teamleader is het alsof beide systemen samenkomen in één centrale applicatie, waar mijn boekhouder altijd toegang heeft tot mijn data. One version of the truth!"

Dieter D'hondt, zaakvoerder Jobtoolz

Wil je graag ontdekken of de integratie ook iets voor jou is? Je kan Billit 14 dagen vrijblijvend uitproberen via www.billit.be! Benieuwd welke integraties Teamleader naast Billit nog voor jou in petto heeft? Neem een kijkje op onze Marketplace!

  • 23/06/2017
  • Laatst gewijzigd op 17/07/2023

Gerelateerde blogposts