Netwerk- en ondernemersevent in Mechelen: Work Smarter On Tour

Header Detail 1240x533 9 WSOT

Ondernemers houden van Mechelen. En wij houden van ondernemers. Geen verrassing dus dat Teamleader deze stad kiest als uitvalsbasis voor de gratis pop-up editie van ons ondernemersevent Work Smarter. Van 23 tot 26 november nemen we onze intrek in Coffice.

Vier dagen lang netwerken met ondernemers uit Mechelen, tips krijgen om slimmer te werken en luisteren naar interessante sprekers. Of gewoon even binnenspringen om al je ondernemersvragen te stellen.

Work Smarter On Tour?

Het klassieke recept van Teamleaders ondernemersbijeenkomst Work Smarter – netwerken, inspiratie opdoen, slimme bedrijfsoplossingen ontdekken en nog eens netwerken – maar dan in Mechelen (en íetsje kleiner). We slaan de handen in elkaar met Lannoo en Unizo voor dit gratis event voor bedrijven, ondernemers en kmo’s.

Iedereen mee

Ondernemers staan in de huidige economie voor heel wat uitdagingen. Maar we zijn hoopvol en willen die positieve boodschap dan ook uitdragen tijdens deze vierdaagse. Want juíst in ruwer vaarwater gaan ondernemers op zoek naar manieren om efficiënter te werken en meer inzicht te krijgen. En daar gaan we jullie bij helpen op Work Smarter On Tour.

Tips om slimmer te werken?

In overvloed. Je onderneming slimmer en efficiënter runnen, daar kun je misschien wel wat tips voor gebruiken. Insert Teamleaders CS-helden, sales-kanonnen en trouwe partners. Vier dagen lang organiseren zij verschillende workshops die jou helpen om slimmer te werken.

Professioneel werkbonnen, offertes en facturen opmaken? Efficiënter meetings plannen en opvolgen? Alle cijfers van je onderneming op één overzichtelijke plek krijgen? Daar hebben we een workshop voor. Wel een stuk of tien zelfs.

Hier vind je een overzicht van de workshops in Mechelen. (Die je allemaal gratis kunt volgen.)

Topsprekers?

Kunnen niet ontbreken. Van sales coaches tot grote agencies, van architecten tot digitale versnellers; we verzamelden het neusje van de zalm van ondernemers uit Mechelen en omstreken. Even alle sprekers op een rijtje:

Jeroen De Wit, oprichter en MD van Teamleader, neemt je mee in een verhaal van positief ondernemerschap onder het motto ‘Iedereen mee!’

Frederik De Wachter van Businezz Booster vertelt hoe je de online reputatie van je onderneming stuurt en beheert.

Kathleen Cools weet je als sales coach en auteur van De hybride verkoper te zeggen hoe je een high performing verkoper wordt in een hybride verkoopproces. I.s.m. Lannoo

Stefan van Ouytsel, oprichter van PinkOliv, toont ecologische en sociale impact van een circulaire economie. I.s.m. UNIZO

Ellen Van Muylder, zaakvoerder van COMAX, vertelt je wat je kunt doen (en met welke tools) om je administratieve processen te optimaliseren. I.s.m. UNIZO

Elien Defraeije (Creactiv) & Gunter America (SalesWise) laten zien hoe je sales en marketing kunt samenbrengen om méér resultaat te halen en minder kansen te missen. I.s.m. UNIZO

Bart Lombaerts is head of content bij SPYKE en weet alles over meaningful content marketing van de toekomst.

Pieter Thibaut (OFFICEU architects), Stoffel Bollu en Sammy Colson (beiden Springbok) praten over de Sint-Albertuskerk, het toekomstige kantoor van Springbok (maar wel een mét een hoger doel).

Shanice Engel van Oona sluit de avond af met alles wat je moet weten over over influencer marketing.

Bekijk het volledige overzicht van alle sprekers.

Netwerken?

Uiteraard. Ondernemers samenbrengen, dat is waar Works Smarter voor staat. En in een bruisende ondernemersstad als Mechelen is er genoeg volk om van Coffice vier dagen lang dé netwerkhotspot van – dare I say it – heel Antwerpen te maken!

"Netwerken en geïnspireerd worden door andere ondernemers, daarom ben ik hier."

Dus kom langs in onze pop-up shop en maak een praatje. Je mag op elk moment van de dag binnenspringen! De mensen van Teamleader zelf staan ook heel de tijd klaar voor al je vragen.

En misschien is Work Smarter On Tour voor jou dé gelegenheid om onze software beter te leren kennen? We vertellen je alles wat je wilt weten, of beter nog: we starten je account ter plaatse voor jou op en je kunt er meteen mee aan de slag wanneer je Coffice buitenwandelt.

Praktische info

  • Waar? Coffice | IJzerenleen 33, 2800 Mechelen

  • Wanneer? Woensdag 23 t.e.m. zaterdag 26 november. We openen onze pop-up elke dag om 9u00 (netwerken tijdens je eerste kop koffie?), om 10u00 gaat de eerste workshop van start. Vanaf 17u30 start de afterwork (een borrel en netwerken) en vanaf 18u30 kun je luisteren naar de sprekers.

  • Hoeveel kost het? Helemaal niks.

  • Hoe schrijf ik mij in? Via de ‘Schrijf je nu in’-knop op elke pagina van de website.