5 bedrijven die meer verkopen dankzij Teamleader

Op zoek naar een tool om je sales te verbeteren? Teamleader kan je helpen om meer te halen uit je verkoop en marketing: onze klanten zijn daar het levende bewijs van. Ontdek wat onze klanten te vertellen hebben over verkopen met Teamleader.
Blog6 Benefit From Teamleader Inline1

Blast! Media verliest nooit meer belangrijke verkoopinformatie

“In het verleden konden we geen prognoses maken over onze leads en verkoopkansen. Hoeveel zit er nog in onze sales pipeline? Hoeveel omzet zullen we in de toekomst genereren? Dit kunnen we nu allemaal veel gemakkelijker voorspellen.”

Met de dealstatistieken kan je belangrijke trends in je verkoopproces opsporen. Krijg een gedetailleerd inzicht in deals en schat met behulp van Teamleader in hoeveel kans je hebt om een verkoop te sluiten. Daarnaast krijg je een overzicht van het aantal verzonden en goedgekeurde offertes en hoe ze gelinkt zijn aan je sales funnel of dealfases.

Leer meer over verkoopstatistieken met Teamleader

Blog6 Benefit From Teamleader Inline2

Skillseeker volgt de sales pipeline elke minuut van de dag op

"We hebben meteen een overzicht van de status van onze deals: hoeveel voorstellen zitten er in onze pipeline, wat is het aantal geannuleerde afspraken, wie presteert (minder) goed en welke facturen zijn nog niet betaald?"

Skillseeker mist geen enkele kans meer op een deal: slechte opvolging is compleet verleden tijd. Met Teamleader gebruiken ze eigen dealfases om een overzicht te krijgen van de status van elke deal. Bovendien koppelt het bedrijf er ook allerlei taken en vergaderingen aan, zodat ze geen enkele stap of contactmoment kunnen vergeten. Zo stellen ze bijvoorbeeld herinneringen in om offertes op te maken.."

Ontdek de voordelen van de dealfases in Teamleader

Blog6 Benefit From Teamleader Inline3

Benton Apps stelt offertes op in slechts enkele minuten

"Vlekkeloze facturatie is van cruciaal belang om onze cashflow op peil te houden. Met Teamleader hoef je zelf niet door je bankrekeningen te gaan, het systeem vertelt je meteen welke betalingen nog openstaan."

Wil je minder tijd verspillen met het maken van offertes of facturen? Gebruik de deal-templates van Teamleader.

"Weet je welke functie ik bijzonder krachtig vind? De mogelijkheid om templates te maken van bestaande offertes. Dat is hoe kmo’s werken: we gaan op zoek naar een vergelijkbare offerte uit het verleden om een nieuwe te kunnen maken."

Blog6 Benefit From Teamleader Inline4

VDS ontvangt sneller en vlotter betalingen

"Vroeger beheerden we alles in Excel, maar hadden we geen overzicht van ons facturatieproces. Geen totaalsaldo van onbetaalde facturen, geen snelle koppeling met de gemaakte offertes. Met Teamleader werken we straks zelfs met nacalculaties en winstberekeningen."

Een vruchtbare deal leidt tot een offerte. Met Teamleader zet je die gemakkelijk om in een factuur... waarop er een betaling volgt. Er al over nagedacht om je facturatieproces te automatiseren? Een verkoop is enkel succesvol als die effectief leidt tot een transactie.

Beheer je facturen succesvol en ‘seal the deal’.

Blog6 Benefit From Teamleader Inline5

In The Pocket heeft een goed geolied verkoopteam

"Alles zit in Teamleader: communicatie met klanten, lopende deals, telefoongesprekken... Onze verkopers laten nooit steken vallen met hun administratie. Ze volgen de evolutie van klanten nauwgezet op en analyseren op gepaste manier. We werken daardoor veel doelgerichter. "

Breng structuur aan in je deals en volg ze nauwgezet op met Teamleader

Voor heel wat bedrijven kan de opvolging van sales een moeilijke strijd zijn. Gelukkig voeg je met Teamleader automatisch informatie over je leads aan je CRM-systeem toe, volg je ze sneller op, zet je verkoopkansen in offertes of facturen om en verkoop je efficiënter. Stoom je onderneming klaar voor de toekomst: evalueer je verkoopinspanningen met nuttige statistieken, om ze vervolgens te optimaliseren.

  • 12/03/2018
  • Laatst gewijzigd op 04/08/2023

Gerelateerde blogposts