Customer Meeting add-on: plan meetings en ontmoet klanten online

We kondigden het een paar weken geleden al aan, maar nu is hij er ook echt: onze nieuwe Customer Meeting add-on. Bouw aan een duurzame band met jouw klant dankzij een feilloze online meeting-ervaring. Lees er meer over in deze blog.

TL;DR: Wat leer je in deze blog?

  • We maakten een add-on voor Teamleader Focus, vertrekkend van onze recente overname van Vectera.
  • Met deze add-on kunnen klanten jouw agenda bekijken en vergaderingen met je plannen.
  • Jij bepaalt je beschikbaarheid, maar de klant kan binnen jouw gekozen time slots zelf een meeting plannen wanneer het hem of haar uitkomt.
  • De meetings kunnen online en offline doorgaan.
  • Wij voorzien alles wat je nodig hebt voor geweldige online meetings. Die zijn eenvoudig voor te bereiden en hebben alle interactieve functies die je zou verwachten.
  • Deze add-on is ideaal om klantrelaties uit te bouwen, klantervaringen te verbeteren en om je verkoop te boosten. Het is ook toekomstbestendig, gemakkelijk te gebruiken en bijzonder professioneel.
  • We bieden een gratis versie en een betalende versie aan. Maar je kunt de betalende versie gratis uitproberen tot 1 december 2022.

Onze belofte blijft dezelfde: we helpen je om meer gedaan te krijgen met minder gedoe. Maar hoe doen we dat nog beter? Door een add-on te integreren waarmee je online kunt plannen, klanten kunt ontmoeten en met hen in gesprek kunt gaan, bovenop alle functionaliteiten die Teamleader Focus al biedt.

Add-on?

In mei 2022 kondigden wij de overname aan van Vectera, een innovatief platform dat online vergaderingen met klanten naadloos stroomlijnt. Sindsdien hebben we gewerkt aan een diepgaande integratie van de Vectera-software in Teamleader Focus. De nieuwe Customer Meeting add-on is daar het resultaat van.

Als klant kun je kiezen of je deze functionaliteit wil gebruiken. Daarom heet het een add-on: je kunt het toevoegen bovenop je bestaande Teamleader Focus abonnement. Bekijk het als een Marketplace-integratie, maar dan veel sterker geïntegreerd in Teamleader Focus.

Service die het verschil maakt

Je gebruikt Teamleader Focus nu al om (het grootste deel van) je bedrijf te runnen. De kans is groot dat je ook online zakendoet, bijvoorbeeld via video meetings. Wij helpen je graag om dat zo makkelijk en professioneel mogelijk te doen. Met de nieuwe Customer Meeting add-on geef je je klanten net dat beetje extra professionele service die het verschil maakt. Vanaf het eerste contact tot lang na de laatste factuur. Gemakkelijker, sneller, minder gedoe en een betere ervaring voor je klant.

Klaar voor de toekomst?

In 2024 zal nog maar 25% van alle vergaderingen face to face gebeuren, volgens onderzoek van Gartner. Dus zelfs als je je klanten nu nog niet online ontmoet, is de kans groot dat je dat in de toekomst wel zult doen. Meer nog, Wainhouse heeft berekend dat een bedrijf tot 11.000 dollar per jaar per werknemer kan besparen door video meeting-software te gebruiken.

Een gebruiksvriendelijke add-on om te communiceren en samen te werken met klanten, zowel online als offline, kan net daar het verschil maken. Dat het nog eens geïntegreerd is in je Teamleader Focus-account is ook een groot pluspunt.

Wat doet de Customer Meeting add-on nu precies? Lees er hieronder alles over, of bekijk deze korte video:

Gemakkelijk plannen

Laat je openingsuren je gastvrijheid niet bepalen. Geen eindeloos gepuzzel meer of heen-en-weer gemail om een meeting te plannen. Laat klanten of leads zelf een afspraak met je maken op basis van time slots in jouw agenda die je zelf kiest, ook als je niet online bent. Zet een booking-link op je website, stel verschillende afspraaktypes in en laat die onmiddellijk toewijzen aan een beschikbare collega. Jij houdt controle over je planning en hanteert alsnog een open-deurbeleid. Gemakkelijk, efficiënt, maar nog steeds laagdrempelig en klantvriendelijk.

"Dankzij de Customer Meeting add-on kunnen onze leads zelf een afspraak inplannen via de website. Dat bespaart ons enorm veel tijd."
BE NL Schedule meetings 3 1

Een automatische booking-link op je website is niet enkel handig voor je bestaande klanten. Het kan je website gemakkelijk transformeren tot een lead-magneet: potentiële klanten kunnen heel eenvoudig contact met je opnemen en direct een afspraak plannen. Dus ga er maar lekker bij zitten, relax, en kijk hoe de deals binnenstromen – je zult daarna natuurlijk wel nog steeds het eigenlijke werk moeten doen...

Professionele online meetings

Wil jij je klanten versteld doen staan over hoe eenvoudig het is om met je samen te werken? Dat kan met deze Customer Meeting add-on. Je weet nu al hoe je gemakkelijk meetings kunt plannen, maar je kunt die professionele indruk ook verder zetten wanneer je je klanten online ontmoet.

BE NL Interactive meetings 1

Naast offertes en facturen in je eigen huisstijl, kun je leads en klanten nu ook ontvangen in een online omgeving in jouw huisstijl. Gebruik vooraf gemaakte vergadertemplates met een duidelijke vergaderstructuur voor overzichtelijke meetings, deel je scherm of deel documenten. Dat gebeurt allemaal in een goed beveiligde omgeving, ongeacht welk apparaat je gebruikt.

“De geïntegreerde video-omgeving en whiteboards zijn enorm nuttig voor brainstormsessies met klanten. Andere whiteboardtools zijn vaak overweldigend tijdens eerste gesprekken. Dankzij de lage drempel en de hands-on aanpak voelen onze klanten onmiddellijk dat je weet waar je over praat."

Hou je klanten geboeid en werk samen

Je kunt nu makkelijk afspraken plannen met leads of klanten én ze ontmoeten. Maar kun je hen ook geboeid houden? Natuurlijk: gebruik whiteboards tijdens je online vergaderingen om je presentaties of pitches kracht bij te zetten, of werk samen aan documenten wanneer je je scherm deelt.

Alle bestanden, notities en chats worden opgeslagen in een gedeelde klantomgeving, zo kan je makkelijk verdergaan waar je gebleven was in je vorige meeting.

BE NL Save your content

Hoe activeer ik de add-on?

In je eigen Teamleader Focus-account zijn er een paar plekken waar je de Customer Meeting add-on kunt activeren. Je vindt hem in Deals of in je Agenda. Of klik hier om 'm nu te activeren!

Hoeveel kost het?

De Customer Meeting add-on komt in twee versies, een betalende (Beyond) en een gratis versie (Basic). Iedereen kan dus betere meetings organiseren met klanten, zonder bij te betalen. De betalende versie kost € 15 per actieve add-on-gebruiker per maand (jaarlijks gefactureerd), en daarmee heb je toegang tot meer geavanceerde functies zoals op maat gemaakte afspraaktypes en branding opties.

Maar als je de add-on nu activeert, kun je de volledige, onbeperkte add-on functionaliteit gratis gebruiken tot 1 december 2022. Waar wacht je nog op?

NL Customer Meeting Add On

Eerst zien, dan geloven?

Wil je zelf ontdekken wat de Customer Meeting add-on te bieden heeft, maar ben je nog geen klant van Teamleader Focus?

  • 04/10/2022
  • Laatst gewijzigd op 26/03/2024

Gerelateerde blogposts