1 jaar | 2 minuten

Maak de juiste beslissingen op het juiste moment, dankzij de juiste informatie

HQ Integrations EMA

Wat als je je bedrijfsprestaties zou kunnen opvolgen in een realtime bijgewerkt dashboard? Wel, EMAsphere, een platform voor reporting en prognoses, biedt nu een Teamleader-managementdashboard aan.

Door een gebrek aan menselijke en financiële middelen merken we dat de traditionele rapporteringstools door kmo’s vaak onvoldoende worden gebruikt. Het moet niet gezegd dat deze onmisbaar zijn voor het goede beheer van het bedrijf en het efficiënt samenwerken. Er is steeds behoefte aan analyse en het anticiperen op de evolutie van de verkopen en projecten, en dat geldt des te meer in tijden van crisis.

EMAsphere en Teamleader hebben daarom besloten hun krachten te bundelen en bedrijven te voorzien van een platform waarmee ze hun commerciële indicatoren dagelijks kunnen opvolgen.

Pieter Reel, Product Manager bij Teamleader: “Dagelijks hebben we te maken met bedrijven die vragen om een rapportering en precieze statistieken over hun activiteiten. Deze samenwerking met EMAsphere is dus logisch en speelt perfect in op de vraag van onze klanten om te beschikken over KPI’s op basis van hun verkopen.”

Voor wie?

Het EMAsphere-platform is bedoeld voor ondernemers, zaakvoerders en managers die de juiste beslissingen wensen te nemen en vooruit willen gaan. Door voortdurend een correct beeld te hebben van de prestaties, toegankelijk op elk device, kunnen zij hun gegevens vlot analyseren en hun team gericht aansturen. EMAsphere biedt de nodige inzichten in de financiële en operationele data aan de hand van KPI's, grafieken en rapporten.Image1-NL

Hoe werkt het?

Teamleader en EMAsphere hebben hun expertise gebundeld en een dashboard ontworpen voor CRM-rapportering. Dankzij de rechtstreekse integratie tussen beide tools, worden de CRM-gegevens automatisch en onmiddellijk omgevormd in een dashboard, met specifieke KPI’s zoals opportuniteiten/deals per maand en per sales, verschillende stages in de sales cycle, pipeline per sales, lead sources, ...* Wil je bepaalde KPI’s heel kort opvolgen? Het ingebouwde notificatiesysteem houdt je steeds op de hoogte van de prestaties en zorgt ervoor dat je snel kan schakelen.

Image2-NL

Hoe dit opzetten?

EMAsphere koppelt onmiddellijk met Teamleader, zodat je automatisch je commerciële gegevens kan analyseren in een overzichtelijk dashboard. Als Teamleader-gebruiker kan je genieten van een speciaal aanbod! Meer weten? Klik hier!

*Een meer geavanceerde versie is eveneens mogelijk, indien u een gepersonaliseerd dashboard wenst met meer mogelijkheden.

Op 14 juli organiseren we een webinar over hoe je een beter inzicht kan krijgen in je bedrijfsprestaties door de koppeling te leggen tussen Teamleader en EMAsphere. Schrijf je hier in!