4 jaar 7 landen 80 mensen nl

Teamleader viert vandaag zijn 4-jarig bestaan en dat doen we met taart, de opening van een nieuw kantoor in Spanje en hopelijk met een overwinning van de Rode Duivels!

Het voorbije jaar was er eentje dat steeds in stijgende lijn omhoog ging. Zowel in aantal klanten, nieuwe collega’s als actieve landen. Een overzicht van de afgelopen 12 maanden:

Op 1 juli 2015 mochten we heel wat nieuwe collega’s verwelkomen. Ondertussen bleef het team groeien en staan er momenteel 83 Belgen, Nederlanders, Duitsers, Spanjaarden, Fransen, Italianen en Britten te springen om de kmo-markt te veroveren.


Teamleader 2015

En zeggen dat het allemaal 4 jaar geleden begon als een kleine start-up van 3 vrienden. Hoewel we zelf de kans hebben gekregen om snel te groeien, vergeten we niet van waar we komen. We zijn nog steeds ‘Jenny from the block’, zoals J-Lo het zo passend wist te verwoorden.

Out with the old, in with the new. Ook bij ons: in november onderging Teamleader de grootste verandering in zijn vierjarig bestaan. Zowel de applicatie als de gehele huisstijl werden grondig onder de loep genomen. Resultaat: een frisse nieuwe branding met een nieuw logo en een nóg gebruiksvriendelijkere applicatie!


Teamleader nieuw logo

In februari mochten we onze prijzenkast aanvullen. Naast de beste pitch op het UK Digital Forum werden we op Tech Startup Day verkozen tot Tech Startup of the Year!

Aan het begin van de lente begon de snelle groei zich op vreemde manieren te uiten. Een nijpend tekort aan ruimtes dwong sommige werknemers tot creativiteit. Iedereen was dan ook vrij opgelucht toen we begin maart onze intrek konden nemen in ons nieuwe hoofdkwartier op Dok Noord!

Mei kondigde ons eigen evenement aan. Op Work Smarter verenigden we meer dan 400 ondernemers, thought leaders en professionals rond de thema’s digitale transformatie, het Nieuwe Werken en slimmer ondernemen.

Begin juni kregen we internationale aandacht via The Next Web. Waar we vorig jaar nog onverwachts op het podium stonden, werd nu een artikel van CEO Jeroen massaal gedeeld. Zijn 5 lessons for building a scalable sales machine gingen de professionele wereld rond.

Wij vieren, maar dat we dit kunnen doen, hebben we grotendeels te danken aan onze klanten. Hangt het van ons af, dan mogen er nog vele jaren bij. Gracias, thank you, vielen Dank, grazie, merci beaucoup, bedankt!