Work Smarter

Het event van het jaar voor ondernemers. Met volop netwerkgelegenheid en indrukwekkende sprekers.

Keynote 1

Steven Verbruggen (Managing director Adsomenoise & board member BAM)
Title session
: Where things combine, magic happens


"Building the agency of the future”, dat is de missie waar AdSomeNoise mee naar de markt gaat. Klinkt pretentieus, maar het is voornamelijk een open uitnodiging om na te denken waar het vak naartoe kan gaan. Dat het morgen anders zal zijn dan gisteren is vanzelfsprekend, en technologie speelt hier een transformerende rol.

👉 Nood aan meer inzichten rond de toekomst van marketing? Koop nu je tickets voor Work Smarter 2022!

Keynote 1

arrows

Keynote 2

Taha Riani (Founder Allyens)
Title session
: The Future of Marketing is Inclusive

Taha Riani is founder en managing partner van het Antwerpse creatief bureau Allyens. Al 5 jaar bouwt hij aan de – soms wilde – weg naar inclusieve communicatie. Hij helpt bedrijven en organisaties om hun boodschappen en campagnes af te stemmen op de diversiteit van de samenleving.

Op onze Agency Life-stage vertelde hij wat inclusiviteit écht wil zeggen, en waarom inclusiviteit in je marketing onmisbaar is.

👉 Meer talks rond inclusiviteit hoor je op Work Smarter 2022, van onder andere Dewi Van de Vyver en Elke Jeurissen. Koop nu je tickets voor Work Smarter 2022!

Keynote 2

arrows

Keynote 3

Harry Demey (CEO LDV United & Master Marketeer)
Title session
: Fuck dashboards!

Noem Harry Demey gerust een pionier. 31 jaar geleden zette hij Antwerpen op de reclamekaart door LDV United op te richten, een van de allerbeste marketing- en communicatiebureaus in de Benelux. De rest is geschiedenis.

Harry gaf op Work Smarter zijn visie mee over de shift van puur transactionele marketing naar the art of seducing.

👉 Op Work Smarter 2022 tref je straks heel wat agency-mensen aan. Wil je erbij zijn? Koop nu je tickets voor Work Smarter 2022!

Keynote 3

arrows

Keynote 4

Thomas Joos (Founder & CEO Hypernova)
Title session
: 5 agency-groeipijnen en hoe ze te overwinnen

Groeien als agency: allemaal goed en wel, maar kan het ook zonder die lastige groeipijnen? Over die vraag buigt Thomas Joos zich.

Zijn talk is een ferm bommetje inspiratie en tips - over het samenstellen van een complementair managementteam, het opzetten van een autonome projectwerking, en het vinden van een goed evenwicht tussen scope, beloftes, rendement én deadlines.

👉 Een heel panel over de groeipijnen van agencies en bureaus? Op Work Smarter 2022 doen we dat gewoon. Koop nu je tickets voor Work Smarter 2022!

Keynote 4