Sprekers

Tijdens de keynotes en break-outsessies delen lokale experts en internationale sprekers – stuk voor stuk pro’s in hun vakgebied – hun tips en ervaringen. Jij gaat naar huis met praktische inzichten die je meteen kan gebruiken om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Jeroen De Wit
Founder & CEO Teamleader Focus

Jeroen

Jeroen De Wit
Founder & CEO Teamleader Focus

Een volgende stap voor de Work Smarter community

In zijn energieke stijl opent Jeroen het Work Smarter event. Hij geeft een inspirerende keynote over het belang van kmo’s voor onze economie, over wat hun uitdagingen zijn en hoe ze slimmer kunnen werken. Hij gaat dieper in hoe we bij Teamleader Focus bouwen aan sterke software en uitgebreide community om hen daarbij te helpen.

Jeroen is onze CEO. Zijn LinkedIn vermeldt slechts 1 bedrijf sinds 2012, maar die 8 jaar staan ​​gelijk aan een levenslange ervaring: de eerste werving, de eerste factuur, de eerste investering ... Snelle groei, inclusief groeipijnen, euforie en alles daar tussenin; Jeroen groeide van student-ondernemer tot oprichter, van ondernemer tot CEO.

Jeroen de Flander
Auteur, strategy execution ambassador

The art of performance

Sommigen talk the talk. Jeroen walks the walk. Naast een internationaal gevraagde topspreker is Jeroen dan ook expert in, met een groot woord, strategy execution. Hij weet als geen ander hoe je strategie in realiteit omzet. Hij geeft ‘s ochtends een ijzersterke talk over de wetenschap van succes en ‘the art of performance’.

Jeroen is één van de bestverkopende business-auteurs van België. Zijn eerste boek, ‘Strategy Execution Heroes’, bereikte de Amazon-bestsellerlijst in vijf landen. Ook zijn tweede, ‘The Execution Shortcut’ bereikte de top in zijn categorie. Zijn derde boek, ‘The Art of Performance’, rolde onlangs van de persen.

Jeroen de Flander
Auteur, strategy execution ambassador

Jeroen de flander

Karl Gilis
AG Consult

Karl gillis

Karl Gilis
AG Consult

Stop de obsessie rond klantentevredenheid

Karl Gilis wordt soms de ‘user experience comedian’ genoemd. Hij durft wel eens tegen een scheen te schoppen. Dat kan je hem niet kwalijk nemen. Je wordt niet één van ‘s werelds grootste specialisten in conversieoptimalisatie door zomaar braafjes in de pas te lopen.

Op Work Smarter trakteert Karl ons op de avant-premìere van zijn nieuwste presentatie: “Stop de obsessie rond klanttevredenheid”. Dat heilige huisje is volgens hem aan renovatie toe: wie zich blind staart op een cijfer als NPS, verliest al gauw zijn klant uit het oog. Volgens Karl is het bijvoorbeeld even interessant om te luisteren naar de haters: wat kan je van hen leren over je klantervaring? Kortom, een nieuwe en frisse kijk op customer experience.

Saskia van Uffelen
Auteur, onderneemster en Corporate VP van GFI Benelux

Durven voor morgen

Zit jij als ondernemer vast in je comfort zone? En hoe lang kan je daar nog blijven? Dat soort vragen stelt Saskia Van Uffelen de lezers van haar meest recente boek, ‘Durven voor morgen’, dat werd genomineerd voor Managementboek van het jaar 2020. Het daagt ondernemers uit om verandering in hun onderneming te verwelkomen, zonder achterom te kijken.

Durven voor morgen, is dan ook het topic van Saskia’s talk. Ze weet mee te slepen als ze op het podium staat. Vorig jaar gooide ze hoge ogen op het Unizo Topseminar. Op Work Smarter grijpt ze ons ongetwijfeld ook bij het nekvel.

Als 25 jaar is Saskia zelf een vaste waarde in de ICT-sector. In die tijd oefende ze onder andere sales- en marketingfuncties uit bij marktleiders als Xerox, Compaq en HP, en werd ze CEO van Bull Ericsson. Momenteel is ze Corporate VP Benelux bij GFI World.

Saskia van Uffelen
Auteur, onderneemster en Corporate VP van GFI Benelux

Saskia van uffelen

Jan Laurrijssen
Sr. Managing Consultant @ Team people & digital transformation bij SD Worx

Laurijssen

Jan Laurrijssen
Sr. Managing Consultant @ Team people & digital transformation bij SD Worx

De impact van digitalisering op talent

Digitalisering heeft een impact op werk, de manier waarop we werken en de wijze waarop we met elkaar samenwerken. Twee ontwikkelingen zijn van belang. Er is in de eerste plaats een toenemende behoefte aan het flexibiliseren van werk. Dat vertaalt zich bijvoorbeeld in een toename van het tijd- en plaats onafhankelijk werken maar ook in samenwerking met freelancers, interim-medewerkers en consultants. Daarnaast merken we dat de arbeidsrelatie meer en meer wordt gepersonaliseerd door o.a. mogelijkheden van flexibel verlonen aan te bieden.

Hoe voeren we in deze context een proactief HR-beleid? Een open visie op talent is hierbij cruciaal: welke talenten hebben we in de nabije toekomst nodig, waar gaan we ze vinden en op welke manier kunnen we ze inzetten voor onze organisatie? Tijdens deze workshop gaat Jan dieper in op deze trends en treedt hij met jou in gesprek over een mogelijk aanpak, gebaseerd op onderzoek met Prof. Ans de Vos van Antwerp Management School.

Daan de Wever
CEO Destiny

Een blik onder de motorkap van het snelgroeiende Destiny

We zijn trots dat Daan De Wever in onze line-up staat. Daan is CEO van Destiny, het bedrijf dat hij samen met zijn jongere broer Samuel opbouwde en transformeerde van een slaapkamerbedrijf tot de snelstgroeiende B2B cloudtelecomspeler in België.

In 2019 werd Daan door Data News tot ICT personality of the year gekroond. Belangrijke criteria zijn onder meer het afgelegde parcours, de sterke persoonlijkheid, het ondernemerschap en de visibiliteit in de sector. De redactie loofde vooral de sterke ondernemingszin en uitgesproken ambitie van Daan én de spectaculaire groei van Destiny, waarmee hij duidelijk zijn stempel heeft weten te drukken op het Belgische IT-landschap.

In deze talk gunt Daan ons een blik onder de motorkap van dit snelgroeiende bedrijf. Hij zal je zeker inspireren in je groeiambities met jouw kmo.

Daan de Wever
CEO Destiny

Daan de wever

Marnick vandebroeck
Stand-up Company

Marnick

Marnick vandebroeck
Stand-up Company

Stand up to stand out: hoe mensen inspireren tot het nemen van actie

Marnick is een bom energie. Dat merk je zelf vast. Geen wonder dat hij je met zijn keynote zal aanzetten tot actie. In 5 stappen legt hij uit hoe je een krachtig verhaal met impact kan brengen, zodat je mensen kan inspireren en overtuigen.

Marnick is één van de meest talentvolle podiumbeesten die België rijk is. Als keynote speaker en trainer in storytelling, leadershipcommunicatie en personal branding is hij een veelgevraagde gast in binnen- en buitenland. Hij helpt ondernemers en leiders van grotere bedrijven om zichzelf op de meest krachtige manier uit te drukken. Zijn knowhow bundelde hij vorig jaar in het boek ‘Stand-up to stand out: expressing yourself in the most powerful way’. Marnick’s roots liggen in digital marketing, HR en … stand-up comedy. Maak je dus klaar voor een entertainende talk van, zoals hij zichzelf noemt, een stand-up guy.

Work Smarter 2020

  • Tickets

    Je Work Smarter ticket bevat:
    Parking - Lunch - Koffiepauzes - Drankjes doorheen de dag - Volledige toegang tot alle sessies en de beurs met Teamleader Focus-partners

  • Onze Partners

    Maak kennis met onze partners, die Work Smarter nog net dat tikkeltje interessanter en relevanter maken voor jou.