Bouw installatie onderhoud Block R

Bouw, installatie & onderhoud

Slimme bouwsoftware voor de bouwsector

Bouw installatie onderhoud Block R

Minder gedoe met administratie, meer tijd voor het echte werk. Teamleader Focus maakt je bouwadministratie makkelijker, met mobiele werkbonnen, razendsnelle offertes, vlotte facturatie en alle klanteninfo in één overzicht. Zo kan jij focussen op de werf en je klanten.

1. Eén plaats voor al je contacten.

BE NL Builders Eén plaats voor al je contacten

1. Eén plaats voor al je contacten.

Bewaar al je contacten in één digitale database. Voeg klantgegevens supersnel toe: jij geeft het btw-nummer, en Teamleader Focus vult automatisch de andere bedrijfsinformatie in. Tijdens een plaatsbezoek vul je de nodige info aan met de mobiele app.

Wil je extra info bewaren, specifiek voor jouw sector of bedrijf? Werk dan met custom fields. Ook documenten, foto’s of bestanden hou je moeiteloos bij.

arrow left decorator

2. Maak professionele offertes en verkoop meer.

Maak en verstuur offertes met je eigen logo en lay-out. Zo wek je vertrouwen en haal je meer werk binnen.

2. Maak professionele offertes en verkoop meer.

BE NL Builders Maak professionele offertes en verkoop meer
arrows

3. Maak offertes sneller dan je concurrent.

BE NL Builders Maak offertes sneller dan je concurrent

3. Maak offertes sneller dan je concurrent.

Verlies geen tijd meer aan het maken van offertes: maak sjablonen voor verschillende soorten opdrachten. Maak lijsten met artikelen of producten die je gemakkelijk aan een offerte kan toevoegen.

arrow left decorator

4. Overzichtelijke werfopvolging.

Grote opdracht voor de boeg? Met een groot team aan de slag? Met onze Projecten bewaar je altijd het overzicht. Je kan een project aanmaken vanuit een projectsjabloon of een offerte.

4. Overzichtelijke werfopvolging.

BE NL Builders Overzichtelijke werfopvolging
arrows

5. Digitale & mobiele werkbonnen.

BE NL Builders Digitale mobiele werkbonnen

5. Digitale & mobiele werkbonnen.

De digitale werkbon werkt uitstekend bij interventies. Je kunt ze vanaf de locatie meteen naar kantoor sturen voor de administratie en zijn heel geschikt om binnen projecten het geleverde werk bij te houden.

arrow left decorator

6. Verstuur facturen in een handomdraai.

Factureer vanuit een aanvaarde offerte, een werkbon of een project. Maak voorschotfacturen of stel onderhoudscontracten in. Koppel je facturen aan het boekhoudpakket van je boekhouder.

6. Verstuur facturen in een handomdraai.

BE NL Builders Verstuur facturen in een handomdraai
arrows

7. Voeg extra btw-attesten toe.

BE NL Builders Voeg extra btw attesten toe

7. Voeg extra btw-attesten toe.

Vereist je sector dat je verschillende btw-attesten aan je offertes hangt? Geen probleem. Stop de nodige attesten in Teamleader Focus en voeg ze aan je offertes toe in 2 seconden.

arrow left decorator

8. Word altijd snel en correct betaald.

Laat je klanten makkelijk en snel online betalen. Je kan ook automatische betalingsherinneringen sturen, per mail of per post.

8. Word altijd snel en correct betaald.

BE NL Correcte betaalstatussen
48683589252 6ddb0814b5 c
48683589252 6ddb0814b5 c

Jona - Tuinjan

Teamleader Focus is onze digitale rechterhand. We besparen er heel wat bureautijd mee.

Andere software werkt prima samen met Teamleader Focus.

Gedaan met knippen en plakken: Teamleader Focus is compatibel met 200+ apps en programma’s die jouw bedrijf waarschijnlijk al gebruikt.

line decoration
line decoration line decoration line decorationintegrations logo integrations logo integrations logo
 • Een piekfijne agenda

  Mis nooit meer een afspraak of deadline dankzij een perfecte up-to-date agenda.

 • Slim klantenbeheer

  Voeg nieuwe klanten rechtstreeks toe via onze koppelingen met Solvari, Offrea en Jaimy by Belfius.

 • Koppel je boekhouding

  Link Teamleader Focus aan je boekhouding en volg facturen gemakkelijk op - of stuur ze meteen naar je boekhouder.

line decoration line decorationintegrations logo integrations logo
line decoration line decoration line decorationintegrations logo integrations logo
integrations
integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo

Zit je met vragen? Wij hebben antwoorden.

Niet iedereen werkt hetzelfde. Daarom bieden we heel wat mogelijkheden aan om vlot met Teamleader Focus te starten.

Vind je graag je eigen weg?
Of laat je je liever assisteren? Aan jou de keuze.

Zit je met vragen? Wij hebben antwoorden.

Marie van Support

Natuurlijk wil je als bedrijf in de bouwsector zo efficiënt mogelijk werken. Tijd is immer geld. Hoe meer tijd je bespaart hoe meer geld je dat in de toekomst kan opleveren. Kies daarom voor de bouwsoftware van Teamleader Focus! Teamleader Focus is een programma voor de bouw waarmee je al je bedrijfsprocessen kunt optimaliseren. Denk aan klanten beheren, offertes maken, projecten beheren, tijd registreren, facturen maken en geld ontvangen. Uiteraard is deze bedrijfssoftware ook beschikbaar voor andere branches, zoals digitale bureaus & IT-bedrijven, installatie & onderhoud, creatieve & marketingbureaus, architecten & bouwkundig bureaus, consultancy & advies en mkb-bedrijven. Onze software is geschikt voor administratieve doeleinden, financiële doeleinden, management doeleinden en andere zakelijke doeleinden.

Software voor verschillende ondernemers in de bouw

Er zijn tal van ondernemers in de bouw die allemaal software voor verschillende doeleinden nodig hebben. Onze software voor aannemers speelt perfect in op de behoefte van jouw bedrijf. De bouwsoftware is niet enkel voor aannemers geschikt, maar ook voor stukadoors, schilders, installateurs, etc. De software voor bouwbedrijven kan fungeren als CRM-systeem, maar kan ook gebruikt worden voor projectmanagement, facturatie of om uren te registreren. Ook kunnen er natuurlijk werkbonnen mee bijgehouden worden. Ga voor Teamleader Focus en probeer het de eerste twee weken gratis uit!

De voordelen van bouwsoftware

Het gebruik van de bouwsoftware van Teamleader heeft meerdere voordelen voor jouw onderneming. Zo kun je profiteren van:

 • Meer grip op al je processen met workflows

 • Een alles-in-1 pakket met acquisitie, projecten, boekhouding, urenregistratie en meer

 • Efficiëntere processen en dus tijdwinst

 • Digitale rapportages op maat

 • Flexibiliteit

Doordat ieder bouwbedrijf andere wensen en behoeften heeft kun je zelf het pakket samenstellen dat het beste bij jou past. Ga je voor Go, Move of Boost? Ook het aantal gebruikers kun je zelf instellen. De prijs is flexibel en afhankelijk van jouw behoeften: zo betaal je altijd de juiste prijs.

ERP software bouw

ERP software bouw staat voor Enterprise Resource Planning software. Dit is een programma dat binnen organisaties gebruikt wordt ter ondersteuning van alle processen binnen het bedrijf. De meeste ERP-programma’s bestaan uit kleine deelprogramma’s met elk een eigen taak, zo ook bij Teamleader Focus. Zo kun je ervoor kiezen om vooral facturatie via de software uit te voeren. Kies dan het pakket waar facturatie bij inbegrepen zit. Wil je wat breder gebruik maken van de software? Kies dan een compleet pakket met alle functionaliteiten.

Ga voor zekerheid met Teamleader Focus!

Met Teamleader Focus kies je voor zekerheid en efficiëntie. Versnel je bedrijfsprocessen met onze software. Door de jarenlange ervaring van Teamleader kunnen wij garanderen dat de software voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden en ook soepel in een organisatie kan worden ingezet. Zeker voor aannemers en andere ondernemers in de bouw is de software een must-have.


Nog niet overtuigd? Probeer Teamleader Focus nu de eerste 14 dagen gratis! Test de software vrijblijvend. Toch nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag.