Project management tool

Lever projecten op tijd af, blijf binnen budget en behoud op elk moment het overzicht. Teamleader is de project management software waarin je je planning, deadlines en budgetten van verschillende projecten gelijktijdig opvolgt.
Met Teamleader kan je:

 • Projecten plannen, verdelen in fases en deeltaken.
 • Budgetten beheren en winst berekenen.
 • Online samenwerken met je team.
 • Deadlines nauwkeurig opvolgen.

Eerst zien, dan geloven?
Probeer onze software 14 dagen uit. Volledig vrijblijvend en zonder te betalen.

Project management tool

Wat is project management software?

Voor we dieper ingaan op de definitie van projectbeheer, gaan we na wat een project precies is. Een project is een tijdelijke activiteit die bestaat uit een reeks taken met één einddoel. De uitvoering van die taken wordt bepaald door de tijd, de mensen en de middelen die je voorhanden hebt.

Eenvoudig gezegd is projectbeheer een aanpak die ervoor zorgt dateen project vlot verloopt en op een succesvolle manier wordt gerealiseerd, binnen de tijd en het budget die voorzien waren. . Projectmanagement betekent dus: projecten tot een goed einde brengen met behulp van een goede planning én een professionele uitvoering.

Betere projecten opleveren, keer op keer? Download je gratis projectmanagement-gids!

 • Ebook projectmanagement 1
  • E-book

  De basics van projectmanagement

  Wil je je projectmanagement verbeteren en betere projecten opleveren?

Zo maakt Teamleader projectmanagement makkelijker:

 1. Projecten aanmaken en beheren.

  Maak projecten aan vanuit een offerte, een projectsjabloon of start vanaf nul. Projecten aanmaken met Teamleader is easy.

 2. Plan en visualiseer meerdere projecten.

  Verdeel projecten in fases, taken en afspraken. Wijs taken toe aan medewerkers en ontvang meldingen wanneer ze voltooid zijn. Volg meerdere projecten tegelijk op via een handig visueel overzicht. Zo ontdek je snel gaten in je planning en zie je meteen welk project je aandacht nodig heeft.

 3. Tijdregistratie op projecten.

  Registreer de tijd op taken en afspraken en hou projecten rendabel. Stel verschillende uurtarieven in binnen één project en creëer rapporten van het reeds voltooide werk.

 4. Factureer vanuit je project.

  Maak facturen rechtstreeks vanuit een project en per voltooide fase. Stel vooraf prijzen in, werk met een uurtarief of op basis van materiaal. Jij bepaalt.

 5. Blijf binnen budget, bescherm je winstmarge.

  Kijk of je binnen je budget zal blijven, voor het hele project of per fase. En bekijk je verwachte winst in één oogopslag. Zo grijp je op tijd in, neem je betere beslissingen en kan je transparant zijn naar klanten, medewerkers en managers.

 6. Externe toegang via Projectcloud.

  Geef zowel freelancers als klanten toegang tot je persoonlijke Projectcloud. Beslis zelf waar ze toegang toe hebben: de status van projecten of documenten bekijken, feedback geven, geplande afspraken opvolgen of je medewerkers contacteren.

BE NL Projecten beheren BE NL Overzichtelijk verkoopproces BE NL Inzicht in tijdsregistratie per project BE NL Factuureerbare tijd per klant BE NL Blijf binnen budget En 610x400 cloud project 2x 1

Projecten op tijd en binnen budget opleveren.

Succesvolle projecten realiseren is behoorlijk tijds- en arbeidsintensief. Waarom zou je het dus nog moeilijker maken met complexe projectmanagementsoftware? Het projectbeheer van Teamleader Focus is ontwikkeld - voor elk type project. Met onze projectplanner haal je het maximum uit je projecten en mis je nooit meer een deadline.

Maîtriser l'art de la gestion de projet ? Téléchargez votre ebook gratuit : le guide complet pour réussir vos projets !

 • Ebook projectmanagement 1
  • E-book

  De basics van projectmanagement

  Wil je je projectmanagement verbeteren en betere projecten opleveren?

Voordelen van een projectmanagement tool

Twijfel je nog of het gebruik van een tool iets voor jouw bedrijf is? Om je verder te informeren hebben we hieronder enkele voordelen voor je op een rijtje gezet die mogelijk aansluiten bij jouw prioriteiten als het aankomt op een degelijke tool.

 • Taakmanagement
  Wijs taken toe aan medewerkers en zie precies hoe de voortgang per taak verloopt.
 • Timetracking
  Houd netjes bij hoeveel tijd er is besteed aan verschillende projecten zodat alles later netjes gefactureerd wordt.
 • Communicatie
  Duidelijke en makkelijk terug te vinden communicatie zodat iedereen wat er speelt.
 • Overzicht en inzicht
  Prioriteiten bepalen op basis van nieuwe inzichten en op tijd bijsturen zodat het uiteindelijk doel geen gevaar loopt.

Wat zijn de belangrijkste functionaliteiten van een projectmanagementtool?

Met projectmanagementsoftware kan je:

 • Plannen
  Deze functionaliteit vormt de basis van je projectmanagementsoftware. Een goede tool helpt je verschillende taken en deadlines op te volgen. Een gedeelde agenda voor je hele team, waarbij automatisch een melding wordt verstuurd wanneer er een deadlines nadert, is een grote troef.,

 • Taakbeheer
  Een efficiënte task manager helpt je om projecten te verdelen in mijlpalen en taken en ze vervolgens te koppelen aan deadlines en budgetten. Afhankelijk van de tool wordt ook een "kritisch pad"uitgestippeld, dat aangeeft in welke volgorde de taken moeten worden uitgevoerd om het project optimaal te laten verlopen.

 • Samenwerking en communicatie
  Snelle en efficiënte samenwerking is de sleutel tot het succes van je project. Door alle projectgegevens te verzamelen en ze makkelijk toegankelijk te maken, zorgt een projectmanagementtool voor volledige transparantie binnen je team en met je klanten. Doordat hen de voortgang van het project te laten volgen, bespaar je ook tijd op eventuele vergaderingen.

 • Rapportage & analyses
  Analyserapporten en statistieken geven je inzicht in je projecten.at werkt en wat kan beter? Waarom werd het budget overschreden en waarom was het project niet op tijd klaar was? Nuttige informatie waaruit je lessen trekt voor de toekomst.

 • Beheer je resources en je budget
  Project management software geeft je een overzicht over je planning en je resources. Zo blijf je makkelijker binnen budget, vermijd je dubbele boekingen en onnodige uitgaven en kom je nooit handen tekort.

 • Timesheets
  Tijdregistratie toont je welke taken het meeste tijd kosten.. Zo maak je betere inschattingen voor toekomstige projecten. Met sommige tools kan jek verschillende uurtarieven instellen of automatisch factureerbare uren aan uw declaratie toevoegen. Zo verlies je geen tijd met tijdregistratie.

 • Op kantoor of onderweg
  Een mobiele toepassing, vaak een lichtere versie van de projectbeheertool die je op kantoor gebruikt, geeftje op elk moment toegang tot het project, ook onderweg. Meestal kan je met zo’n mobiele app ook taken beheren, facturen maken en opvolgen en informatie doorgeven aan je team kunt doorgeven, waar je ook bent.

 • Integraties
  Doormailboxen, persoonlijke agenda's en CRM-applicaties te koppelen aan je project management tool te koppelen, heb je vlot toegang tot al je gegevens. Het zorgt bovendien voor meer transparantie in uw team.

Probeer de projectmanagement software nu gratis!

Photo SEO03 2x

Probeer de projectmanagement software nu gratis!

Op zoek naar een nieuwe manier om je projecten te optimaliseren in in kaart te brengen? Overweeg dan eens om de projectmanagement tool van Teamleader een kans te geven. We zijn erg benieuwd wat je ervan vindt en daarom bieden we je nu de kans om 14 dagen gratis gebruik te maken van deze handige tool. Na de proefperiode van twee weken zit je overigens nergens aan vast. Gebruik de tijd die je hebt om te ontdekken of de tool bijdraagt aan de doelstellingen.

Veelgestelde vragen over de projectmanagement tool

Wat kost de projectmanagement tool?
Je hebt de mogelijkheid om de tool 14 dagen gratis uit te proberen zonder dat je ergens aan vastzit. Als je besluit om de tool aan te schaffen zijn de kosten 50, 60 of 80 euro per maand (afhankelijk van de abonnementsvorm).

Waarom is het gebruik van een projectmanagement software een goed idee?
Het biedt je de kans om projecten efficiënter te draaien en om te leren van alle processen zodat alles in de nabije toekomst nog soepeler verloopt. Je hebt altijd en overal een volledig overzicht van lopende projecten.

Veelgestelde vragen over de projectmanagement tool

Photo SEO01 2x