Facturatieprogramma

Efficiënte facturatie om je financiële administratie in goede banen te leiden.

Teamleader Focus maakt facturatie heel eenvoudig: in een aantal klikken maak, verzend en beheer je facturen. Zet een offerte makkelijk om in een factuur, stel facturen op in je huisstijl voor een professionele uitstraling en laat klanten moeiteloos online betalen.

Efficiënte facturatie om je financiële administratie in goede banen te leiden.

facturatieprogramma
 • Handige templates voor facturen

  Vermijd overbodig manueel werk: Teamleader Focus voegt automatisch klantgegevens uit je CRM toe aan handige templates waarmee je offertes, facturen en zelfs standaardmails maakt.

 • Tijd besparen met automatisatie

  Boek, verzend en verwerk voortaan al je facturen in één keer - en bespaar jezelf zo hopen tijd. Creëer zonder moeite automatische betaalherinneringen voor een gezonde cashflow. Stel recurrente facturen of abonnementen in en Teamleader Focus verzendt ze tijdig en automatisch.

 • Integraties met populaire boekhoudsoftware

  Synchroniseer Teamleader Focus met je boekhoudpakket. Elke factuur die je vanuit Teamleader Focus verzendt, voeg je automatisch toe aan je boekhoudpakket. Wanneer de factuur als betaald wordt ingeboekt, wordt de betaalstatus ook in Teamleader Focus aangepast.

Comco
Comco

Ilse - Com&Co

Vroeger werkten we met een wildgroei aan Excel-sheets en losse documenten. Vandaag zijn we met dubbel zoveel, maar door Teamleader Focus besteden we minder tijd aan facturatie en opvolging.
 • Van tijdregistratie naar facturen

  Gebruik de verschillende timetracking-mogelijkheden om de tijd te registreren die je spendeert aan taken en vergaderingen, of voeg je factureerbare uren handmatig toe. Vervolgens zet je je timesheets makkelijk om in duidelijke en correcte facturen.

 • Facturen in verschillende valuta

  Heb je internationale klanten? Stuur hen offertes en facturen in de munteenheid die zij verkiezen, terwijl je de financiële rapportering in jouw eigen valuta behoudt.

 • Duidelijk overzicht van openstaande facturen

  Hou je openstaande betalingen en facturen te allen tijde in de gaten dankzij het duidelijke overzicht in Teamleader Focus.

Andere software werkt prima samen met Teamleader Focus.

Gedaan met knippen en plakken: Teamleader Focus is compatibel met 200+ apps en programma’s die jouw bedrijf waarschijnlijk al gebruikt.

line decoration
line decoration line decoration line decorationintegrations logo integrations logo integrations logo
 • Een piekfijne agenda

  Mis nooit meer een afspraak of deadline dankzij een perfecte up-to-date agenda.

 • Centrale communicatie

  Houd inkomende en uitgaande e-mails, telefoontjes en andere communicatie nauwgezet bij.

 • Koppel je boekhouding

  Link Teamleader Focus aan je boekhouding en volg facturen gemakkelijk op - of stuur ze meteen naar je boekhouder.

line decoration line decorationintegrations logo integrations logo
line decoration line decoration line decorationintegrations logo integrations logo
integrations
integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo