CRM-systeem


Schep vertrouwen. Verkoop meer. Word sneller betaald.

Met uitstekende service win je niet alleen klanten, je houdt ze ook langer. CRM (Customer Relationship Management) van Teamleader Focus is dé tool om je database eenvoudig te beheren en vlotte opvolging te verzekeren, vanaf het allereerste contactmoment tot lang na verkoop. Betaalbaar, tijdbesparend en gebouwd op maat van kmo's.

Schep vertrouwen. Verkoop meer. Word sneller betaald.

CRM NL
 • BE NL Eén plaats voor al je contacten

  Eén plaats voor al je contacten

  Beheer al je contacten via één digitale database die makkelijk toegankelijk is voor jou en je collega's. Voeg klantgegevens snel en automatisch toe, en win tijd door gegevens niet meer manueel te moeten invoeren.

 • BE NL De communicatiegeschiedenis per klant

  Je geschiedenis in één klik

  Leer je klanten écht kennen: bekijk je communicatiegeschiedenis en pik moeiteloos in op elke conversatie. Je schept vertrouwen, stimuleert je verkoopcijfers en bespaart tijd die je anders verspilt aan een zoektocht tussen e-mails en documenten.

 • BE NL Afspraken taken en telefoontjes in één gedeelde kalender

  Afspraken, taken en calls in één gedeelde kalender

  Gebruik een handige kalender om je werk te organiseren. Plan taken, vergaderingen en telefoontjes in voor jezelf en je collega’s en hou de tijd die je spendeert moeiteloos bij met behulp van tijdregistratie. Deel je agenda om inzicht in elkaars planning te krijgen en synchroniseer je kalender moeiteloos met Google Calendar, Office 365 of iCloud.

Partners for design
Partners for design

Jonas - Partners for design

Teamleader Focus centraliseert onze administratie, en maakt ze toegankelijk voor iedereen, op elk moment of apparaat.
 • BE NL offertes maken

  Digitale offertes in je huisstijl

  Verzend professionele offertes, voorzien van je eigen branding. Sluit sneller deals door offertes online te verzenden en te laten goedkeuren: je ontvangt een notificatie zodra een potentiële klant je offerte bekijkt of aanvaardt.

 • BE NL Sales 1

  Perfecte opvolging van je sales

  Maximaliseer je verkoopcijfers door elke deal nauwgezet op te volgen, van het eerste contact tot de laatste factuur. Teamleader Focus vertelt je precies wanneer je actie moet ondernemen, zodat je nog sneller deals sluit.

 • BE NL Voorspel je omzet

  Slimme inzichten en bruikbare statistieken

  Bekijk concrete statistieken van je verkoopresultaten. Krijg een overzicht van je omzet en het totale bedrag van openstaande facturen. Hou bij hoe je presteert, stel targets in en onderneem de juiste acties om je verkoopproces elke dag bij te schaven.

Wat is een CRM systeem eigenlijk?

CRM staat voor Customer Relationship Management. Dit houdt in dat het systeem je een overzicht geeft van alles wat te maken heeft met de samenwerking met jouw klant. Denk hierbij aan het moment waarop het eerste contact plaatsvindt en alles dat daarbij komt kijken tot de deals die worden gesloten.

Goede CRM software is cruciaal om alle door elkaar lopende processen overzichtelijk in beeld te krijgen. Van handige statistieken tot urenregistraties en van gedeelde kalenders tot het maken en versturen van offertes. Een CRM systeem is jouw persoonlijke assistent die altijd het antwoord heeft op jouw vragen rondom een specifieke klant.

De voordelen van CRM software

Het hebben van betrouwbare CRM software brengt ongelooflijk veel voordelen met zich mee. Denk hierbij aan efficiëntie, altijd en overal zicht op lopende processen en verrassende statistieken waar je learnings uithaalt. Dit zijn de grootste voordelen van een goed ingericht CRM systeem:

 • Optimale klantervaring
  Alle documenten, gesprekken, afspraken en voorkeuren van de klant zijn gemakkelijk te raadplegen. Alle medewerkers zien precies wat de wensen van de klant inhouden. Zo geef je de klant al snel het gevoel dat je weet wat er speelt en dat je snel kunt reageren als er een actie noodzakelijk is.

 • Cross- en upsellmogelijkheden en benutten
  Mede door de aankooppatronen, voorkeuren en wensen van de klant, die je goed in kaart hebt gebracht, verschijnen er al snel cross- en upsellmogelijkheden.

 • Goede interne communicatie
  Efficiënte interne communicatie per klant.

 • Klantwaarde stijgt
  De waarde van de klant stijgt door de bevindingen/statistieken/wensen die steeds in kaart worden gebracht. Hierop inspelen verhoogt de omzet.

 • Hogere productiviteit
  Medewerkers zijn in staat om snel en efficiënt te werken waardoor de algehele productiviteit positief wordt beïnvloed.

 • Prospects spotten
  Door het continu aanmaken van klantprofielen wordt inzichtelijk waar de ideale klant aan moet voldoen. Met deze criteria spot je vervolgens sneller nieuwe potentiële klanten.

Probeer ons CRM pakket nu 14 dagen gratis!

Benieuwd naar de functionaliteiten en het effect van het Teamleader CRM systeem? Probeer het dan twee weken gratis uit! Zo heb je voldoende tijd om te bekijken of het systeem van toegevoegde waarde voor je is. Na de proefperiode zit je nergens aan vast.

Belangrijkste functies van een CRM tool

Een CRM tool biedt je veel overzicht en inzicht. Dit zijn een aantal belangrijke functies:

 • Relatiebeheer (klantenservice, klantcontact)

 • Communicatie (multi-channel management, campagnemanagement)

 • Integratie (timemanagement, workflows)

 • Strategie (Kennisvergaring en management, ondersteuning verkoop)

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een CRM systeem?
De eerste twee weken heb je de mogelijkheid om het CRM systeem gratis te proberen. De kosten van het CRM systeem zijn daarna (afhankelijk van je abonnementsvorm) 50, 60 of 80 euro per maand.

Waarom is het aanschaffen van een CRM systeem een goede keus?
Het verhogen van de klantwaarde, inzichten in bruikbare statistieken, geoptimaliseerde communicatie. Dit zijn enkele voorbeelden van het nut van een goed CRM systeem.

Andere software werkt prima samen met Teamleader Focus.

Gedaan met knippen en plakken: Teamleader Focus is compatibel met 200+ apps en programma’s die jouw bedrijf waarschijnlijk al gebruikt.

line decoration
line decoration line decoration line decorationintegrations logo integrations logo integrations logo
line decoration line decorationintegrations logo integrations logo
line decoration line decoration line decorationintegrations logo integrations logo
integrations
integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo